Hårförlängning

Vill du snabbt och enkelt få ett längre och tjockare hår eller bara byta stil för ett tag? I så fall är hårförlängning något för dig.

Hårförlängning ökar lavinartat i popularitet. Det finns många goda anledningar att skaffa hårförlängning men här kommer några av dom vanligaste.

  • Man vill snabbt skaffa sig en ny look
  • Man vill ha ett ännu fylligare och lyxigare hår
  • Man vill snabbt skaffa sig längre hår för ett speciellt tillfälle
  • Man vill förlänga en del av frisyren t.ex. lugg eller nacke

Uppsättning Med Hårdel

Festfrisyr Med Tillfällig Hårförlängning

Festfrisyr Med Tillfällig Hårförlängning

 

 

 

 

 

 

Vi använder självfallet endast äkta hår av hög kvalitet samt skonsamma fästen som tape och keratinvax. För mer tillfälliga lösningar har vi fina löshårsdelar i syntet som blir osynliga i det egna håret.

Du kan på bara några timmar helt förändra dig och få exakt det utseende du vill ha till festen, brölloppet, jobbet eller hemma. Att låta håret växa ut kan ta flera år men med hårförlängning sker det  omedelbart.

Vi på Saloon Haga i Gävle har väldigt lång erfarenhet vad gäller hårförlängningar och vi kan alla ”proffsknep” som är värda att veta. Vi använder oss naturligtvis av skonsamma metoder som tape och kertinvax för att skona ditt hår.

Det är väldigt viktigt att välja ett löshår som matchar ditt egna hår både i färg och hårtyp. Det finns både varianter med ”äkta” löshår och syntetiskt löshår och vi hjälper dig naturligtvis att välja rätt typ och färg så du får bästa möjliga resultat.

Du får tillgång till stans kanske bredaste sortiment av löshår och naturligtvis även bästa kvalite från världsledande leverantörer.

Konsultation Hårförlängning

Kontakta oss gärna för en gratis konsultation om hur du kan förbättra och förändra ditt utseende med hjälp av löshår. Om du inte känner att hårförlängning är något för dig så är det inga problem för oss. Vi är alltid villiga att ge dig rådgivning vare sig du köper från oss eller ej. Det viktiga är att du känner dig nöjd eftersom ”en nöjd kund är bästa lönen”.

Förlora ingen tid, kontakta oss genast för en gratis konsultation hur du kan förbättra eller förändra ditt hår med hårförlängning.

 

Saloonhaga erbjuder även hårborttagning, borttagning av acne och rynkor. Besök Cavilipogavle.se för mer information.

Vi finns även på
Google+

 

 

 

 Copyright 2011-2013 - Alla rättigheter förbehålles | Design av Webbresultat
Frisör Gävle Saloon Haga Hår & Peruker, Trätskogsvägen 8, 806 28 Gävle, 026-19 82 00