Anpassning Av Peruker

Håret är viktigt för självkänslan men vad gör man om håret av olika anledningar inte riktigt är med på ”noterna”? Det blir allt mer populärt för många  att använda peruker. Det är inte bara folk med hårproblem som använder peruk utan många använder peruker för att snabbt och enkelt få ett nytt och fräsht utseende.

Peruker – Före och Efter Bilder

Här ser du en bild på en ung och söt tjej utan hår och hur fantastiskt resultat man kan uppnå med peruker.

Peruk Före

Före Anpassning Av Peruk

Efter Anpassning Av Peruk

Efter Anpassning Av Peruk

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan enkelt se på bilderna att peruken ser helt naturlig ut och man kan faktiskt inte se någon skillnad mellan riktigt hår och peruk. Med peruker har du faktiskt många mer möjligheter att ändra ditt utseende än vad du har med ditt naturliga hår.

Dagens peruker är så verklighetstrogna att man inte kan se att någon bär en peruk. Du kan vara trygg att peruken sitter och ser ut som den ska när du sköter dina dagliga sysslor hemma, på jobbet eller på festen.

Peruk 2

Ytterligare en Peruk Efter Anpassning

Vi på Saloon Haga har stor kunnighet i området då vi är utbildade hårologer och har många års yrkeserfarenhet av att jobba med hår och peruker!.

För att ditt hår ska se naturligt ut så arbetar vi givetvis med marknadens bästa leverantörer och erbjuder ett brett sortiment av peruker. Vi använder självfallet endast äkta hår av hög kvalitet samt skonsamma fästen som tape och keratinvax. För mer tillfälliga lösningar har vi fina löshårsdelar i syntet som blir osynliga i det egna håret. De är enkla att sätta i och sitter säkert. Tveka inte att boka tid för en kostnadsfri konsultation så kan vi tillsammans finna vad som passar för nu eller framtida tillfälle. Hos oss som kund får du personlig tillpassning av peruken i harmonisk och avskild miljö för bästa möjliga komfort.

Du är i fokus, det är dina önskemål vi vill uppfylla. På Saloon Haga är du i trygga händer och får professionell hjälp vid tillpassning av din peruk.

Gratis Konsultation För Peruker

Har du funderingar eller bara behöver rådgivning kring peruker och hår. Tveka inte att kontakta oss för kostnadsfri konsultation.

Du kan sedan i lugn och ro fundera hur du vill göra. Eventuellt återkomma om en tid.

Saloon Haga ligger i Gävle men vi har kunder från i princip hela landet så kontakta oss gärna för en gratis rådgivning oavsett var i landet du befinner dig.

Fler av våra peruker går att se på våra grossisters hemsidor: carlmlundh.se

 

 

 

 

 

 Copyright 2011-2013 - Alla rättigheter förbehålles | Design av Webbresultat
Frisör Gävle Saloon Haga Hår & Peruker, Trätskogsvägen 8, 806 28 Gävle, 026-19 82 00